KAIKKEA EI OLE VIELÄ KEKSITTY

Eläköön tarkoituksenmukaiselle ja ajassa kiinni olevalle markkinointiviestinnälle, tavoitteeseen ja sen yli pääsemiselle sekä ihmisille onnistumisten takana – eläköön tyytyväisille asiakkaille, näkemyksellisille tekijöille ja herkille kuuntelijoille. Teknologiaan uskoville ratkaisijoille, ihmiskeskeisille keksijöille, lähelle ja kauas katsoville oivaltajille. Eläköön hyville tuloksille, hurraa kaikille innostujille.

Rohkeutta ajatella, oivaltaa ja haastaa. Kyky tavoitella tuloksia. Paikka, jossa luovuus, analytiikka ja taito kohtaavat. Me Perjantailla tiedämme, ettei kaikkea ole vielä keksitty. Uskomme ideoihin, ystävällisyyteen, ihmislähtöiseen palvelukulttuuriin ja innostumme teknologioista. Olemme yli 30 asiantuntijan itsenäinen suunnittelutoimisto, jonka teot puhuvat puolestaan.

Ota yhteyttä

Strategia

Katsomme kauas, toimimme tänään

Luovuus

Tilaa oivaltaa, ymmärrystä toteuttaa 

Keinot

Ketterästi palvellen ja herkästi kuunnellen

Teknologiat

Mahdollistamme tulevaisuuden toimivat ratkaisut

Perjantailla on ison toimijan osaaminen ja pienen ketteryys. Tavoitteemme on olla strateginen, asiakkaidemme liiketoimintaan aitoa lisäarvoa tuova kumppani. Me onnistumme niin arkipäivän aikatauluissa kuin taktisissa toimenpiteissä – joka tilanteessa, aina joustavasti ja ripeästi palvellen. Monipuoliset taitomme, idearikkautemme ja intohimomme hyvää markkinointia kohtaan kantavat pitkälle.

Lue lisää